Pressenyheder

Copenhagen FinTech Lab åbner idag

Copenhagen FinTech Lab åbner i dag

Copenhagen FinTech slår i dag dørene op til deres nye Lab kaldet Copenhagen FinTech Lab, som skal medvirke til at indfri visionen om at give Danmark en fremtrædende plads på fintech-verdenskortet.
Laboratoriet på ca. 1000 m2, der er det første fintech-fokuserede co-working space i Norden – kommer til at huse op imod 100 fintech-startup-personer fordelt på 25 – 30 startup-virksomheder og bliver derfor også et naturligt omdrejningspunkt for en række fintech-events og -aktiviteter.

Allerede nu er 40 fintech-startups flyttet ind, og flere er på vej.

  • Åbningen af Copenhagen FinTech Lab er flagskibet i vores nye satsning på at etablere et dansk fintech-økosystem, der som minimum kan kon-kurrere med de nordiske lande, og på sigt blive blandt de bedste i Nord-europa”, siger den kommende direktør i Copenhagen FinTech Thomas Krogh Jensen.
  • ”Et fintech-økosystem i topklasse er efterspurgt og vil være til stor gavn for danske finansielle virksomheder, der ellers risikerer at måtte se mod udlandet for innovation og arbejdskraft, som kan understøtte den digitale udvikling og forretning”, fremhæver direktør Ulrik Nødgaard fra Finansrådet, der har valgt at blive partner i Copenhagen FinTech og dermed er med at til at skabe det økonomiske fundament for Copenhagen FinTech Lab.¨
Vækstmotor
Bag Copenhagen FinTech Lab står 7 partnere: Finansforbundet, Finansrådet, Københavns Kommune, Nets, SDC, Spar Nord og Sparekassen Sjælland-Fyn.
  • “Jeg synes, at vi med etableringen af foreningen Copenhagen FinTech og åbningen af Copenhagen FinTech Lab har skabt en vækstorganisation, der kan fungere som en innovativ vækstmotor og medvirke til, at Dan-mark kan bevare sin position som digitalt foregangsland”, slutter Thomas Krogh Jensen.
Tidspunk: 10. november 2016 kl 10.15-12.00
Sted: Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Program
10.15: Ankomst, indskrivning, kaffe og croissanter
10.45-11.30: Talere:
·         Kent Petersen, Finansforbundet
·         Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen,
·         Borgmester Anna Mae Allerslev, Københavns Kommune
·         Rainmaking Loft’s team
·         Elizabeth Lumley, “Banks and FinTech startups – from uneasy bedfellows to power couples”
11.30-12.00: Se Lab’et med startups og iværksættere
For yderligere information kontakt:
Konstitueret direktør René Thomsen, Copenhagen FinTech, tlf.: 3016 1028, e-mail:[email protected].