Copenhagen FinTech

january, 2017

16jan17:00- 20:00Sociale medier i den finansielle sektor17:00 - 20:00 Gothersgade 133, 1123 København KEvent categories:Eksterne Events

more

Event Details

De sociale medier og digital markedsføring har omskrevet lærebøgerne i markedsføring.

Kunderne har i dag et meget stort udvalg af tjenesteydelser, der udbydes digitalt. Ydelserne er ofte homogene, så selv små forskelle kan betyde forskellen mellem opmærksomhed og “videre til næste visning”. Samtidig er kundernes tolerancetærskel sænket, så oplysningerne skal være tilgængelige på få sekunder. Det betyder, at markedsføringen ændrer form og indhold. Det betyder også, at fortolkningen af markedsføringsloven går ind i den digitale tidsalder, og at en række bestemmelser og fortolkninger stifter kontekst, og måske skal nytænkes. Vi sætter fokus på de centrale emner i denne proces både set fra udbyderens side og set fra forbrugerens side. Mange koncepter ændres og nye juridiske udfordringer dukker op. Vi sætter fokus på disse ændringer og lægger op til en bred debat om digital markedsføring.

Dette event henvender sig til startups og Copenhagen FinTech har fået 20 pladser til startup medlemmer. Tilmelding skal ske hos Leif Thomassen på [email protected], frist for tilmelding er den 13.1. kl. 15. 

Program

17.00 Velkomst ved Djøf Finansnetværk
17.05 Oplæg ved Leif Carlsen
17.35 Oplæg ved Christina Toftegaard Nielsen
18.05 Pause og mulighed for at netværke
18.20 Debat
20.00 Tak for i dag

Oplægsholderne

Leif Carlsen er passioneret “social selling”-ekspert og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af “social selling” og “content marketing”-budskaber.
Leif har lang erfaring og har stor ekspertise inden for salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved, hvad hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed.

Christina Toftegaard Nielsen tiltrådte som Forbrugerombudsmand i 2015. Hendes opgaver er mest kendt fra presseomtalen i forbindelse med aftaler om kodeks m.m. for god markedsføringsskik samt for påbud og politianmeldelser i forbindelse med konkrete markedsføringsaktiviteter.

Organizer

Djøf

Time

(Monday) 17:00 - 20:00

Location

Djøfs mødecenter

Gothersgade 133, 1123 København K

X