Pressenyheder

PA Consulting Group og Copenhagen FinTech indgår samarbejde

PA Consulting Group er pr. 1 marts ny sponsor for Copenhagen Fintech. Det globale konsulenthus og den hurtigvoksende fintech hub har indgået en aftale om et sponsorat.

Med samarbejdet knytter PA Consulting Group nu tættere bånd til Nordens største samlingssted for iværksættere og virksomheder, der udelukkende arbejder med finansiel, teknologisk udvikling.

PA er allerede bredt til stede inden for hele spektret af fintech-rådgivning for en stor del af de etablerede finansielle virksomheder: Fra etablering af innovative afdelinger og strategier for samarbejde og investeringer i fintech-virksomheder til udvikling af strategier for nye produkter og forretningsmodeller, og endelig inden for offentlige myndigheders optimering af forhold for opstartsvirksomheder.

Martin Tillisch, partner og leder af PA’s finansielle rådgivningsservice, ser frem til samarbejdet:

”Samarbejdet ligger naturligt i forlængelse af den vækstmotor sektoren har været for os i PA. Især inden for strategi, sektorsamarbejder og innovation. Det er derfor et oplagt tidspunkt for os at formalisere og intensivere vores samarbejde med Copenhagen Fintech. Thomas og teamet har på kort tid har sat sig ud over den megen hype og markeret sig som en seriøs spiller. Med sponsoratet får vi en unik adgang til det finansielle opstartsmiljø, som vil åbne døren for nye, spændende muligheder for os og især for vores kunder som del af projekterne. Også på et personlig plan glæder jeg mig til vi understøtter det innovative fintech-miljø i Danmark yderligere ved at fortsætte med at bygge bro mellem de etablerede spillere i branchen og de innovative talenter. Potentialet i norden for Fintech som en vækstmotor i samfundet er undervurderet efter min mening”

Thomas Krogh Jensen, Direktør i Copenhagen FinTech, glæder sig også til at byde den nye samarbejdspartner velkommen:

”PA har en stærk profil i branchen, de er globalt til stede og er specialiserede inden for innovation. Det gør dem på mange måder til en oplagt samarbejdspartner for os, og jeg venter mig meget af samarbejdet. Først og fremmest fordi de kommer til os med stor indsigt i, hvordan man udvikler innovative, digitale forretningsmodeller i den finansielle sektor og kan tilføre os ny viden og ekspertise via deres globale netværk. Alt sammen faktorer, som vil hjælpe os, og især spirende fintech-virksomheder, med at accelerere udviklingen af fremtidens finansielle forretningsmodeller yderligere.”

For yderligere information kontakt:

PA Consulting Group
Partner Martin Tillisch
+45 39 25 53 54
[email protected]
Copenhagen FinTech
CEO Thomas Krogh Jensen
+45 20 60 15 48
[email protected]

Om PA Consulting Group
Vi er et uafhængigt firma med over 2.600 medarbejdere, der arbejder globalt fra kontorer i USA, Latinamerika, Europa, Skandinavien, Den Persiske Golf samt Asien og Stillehavsområdet.  Vi er eksperter inden for produktion, forsvar og sikkerhed, energi, forsyning, finansielle services, den offentlige sektor, sundhed, life sciences, transport og logistik. Vores dybe branchekendskab kombineret med kompetencer inden for ledelsesrådgivning, teknologi og innovation gør det muligt for os at udfordre konventionel tankegang og levere exceptionelle resultater, som har varig indflydelse på private og offentlige virksomheder over hele verden. Vores kunder vælger os, fordi vi ikke blot gør en forskel – vi gør forskellen. Besøg os på www.paconsulting.com.

 

Om Copenhagen FinTech
Copenhagen FinTech er en non-profit organisation, som ønsker at skabe et dansk økosystem for virksomheder inden for finans- og forsikringsteknologi (fintech og insurtech). Organisationen blev stiftet i 2016 af Finans Danmark, Finansforbundet og Københavns Kommune og støttes i dag af 150 partnere, sponsorer og medlemmer. Fra kontorfællesskabet i København arbejder 50 virksomheder og ca. 170 entreprenører fra mere end 20 forskellige nationer med at bringe ny teknologi og innovative løsninger til markedet. Copenhagen FinTech er også initiativtager til Innovationsnetværket for Finans IT. Læs mere på copenhagenfintech.dk.